Not known Details About קידום אתרים בגוגל



יצוין, כי במקרים מסוימים, תהליך של קידום אתרים שלילי, יכול להתבצע על ידי המקדם דווקא על האתר שעבורו הוא מספק שירות, וזאת על מנת לווסת תנועה לא איכותית לאתר, הנובעת ממיקומים גבוהים של ביטויי מפתח לא רלוונטיים.

כתבתי ממש לאחרונה מדריך מאד מפורט בנושא הזה עם כמה וכמה כלים למחקר מילים – שווה לכם לעיין בו.

בכדי שגוגל יצליח לשמור על קצב עדכונים טוב של תוצאות החיפוש (להעלות מיקומים לאתר שביצע פעולות נכונות או לדרדר מיקומים לאתר שהוזנח לאחרונה), היא בעצם שולחת "עכבישים" (סוג של רובוטים שסורקים את כל האתרים ברשת האינטרנט) שמחזירים לה מידע על כל אתר, מידע שעל פיו המנוע יודע להעלות / להוריד את המיקומים של כל אתר תחת כל מילת חיפוש.

בתור אחד שרוכש כל אחד קורסים, אני חייב להגיד שהקורס מפוצץ בחומר, מוסבר מעולה, עם קבוצת וואטסאפ מצויינת ותמיכה מעולה.

להרחבה על השימוש בקישורים פנימיים במאמר, וכן כיצד מבנה נכון יכול לשרת הן את הגולשים והן את מנוע החיפוש, אנא עיינו במדריך הבא.

השאיפה היא שכל גולש יבקר בכמה שיותר עמודים, ישהה באתר כמה שיותר זמן וכו'. ולכן – חשוב לבנות את האתר בצורה כזו שגולש יכנס לאתר מעמוד מסויים וייצא דרך עמוד אחר תוך מעבר בין לבין על כמה שיותר עמודים באתר ושהייה גבוהה ככל האפשר בכל אחד מהם.

ההחלטה הזאת תתבסס, בין היתר, על מצבו ההתחלתי של האתר (כמה קישורים חיצוניים יש לאתר וכמה תוכן איכותי קיים בו), על מצב המתחרים, על הנישה שבה אתם פועלים, על הדרך שבה הגולשים יצרכו את התוכן שלכם בפועל (בנישות מסויימות, לא תהיה לכם כל ברירה, אלא לכתוב אך ורק למנוע החיפוש), על ההיצע והביקוש של כותבי תוכן איכותיים בתחום ועוד.

למרות שאפשר לעשות קידום אתרים בזול (במיוחד אם עובדים עם פרילנסר לקידום אתרים) ובהנחה שהמקדם מספיק מקצועי על מנת לבודד רק את הפעולות האפקטיביות ביותר ולהוציא את המקסימום מתקציב השיווק, רבים עדיין בוחרים לעשות קידום אורגני עצמאי.

יש תוכן רלוונטי עבור הביטויים האלה אבל האתר לא מספיק חזק (צריך יותר סמכות וקישורים חיצוניים)

בניגוד לתהליך קידום ממומן, הרי שבקידום אורגני אין לבעל האתר שליטה על קישורי האתר שיוצגו בדף get more info תוצאות החיפוש, אולם ישנן לא מעט פעולות שיכול בעל האתר לבצע על מנת לעודד את מנוע החיפוש לייצר קישורי אתר כאלה.

קיימים כלים שונים בשוק שיאפשרו לכם להבין היכן בתוצאות החיפוש מדורג האתר שאתם מקדמים, עבור ביטויי מפתח שבחרתם מראש.

אם ישנה הצדקה כזאת, על מקדם האתרים לפעול מול הגורמים הטכניים אשר מנהלים את התשתית הטכנולוגית של האתר, וליישם זאת.

לא נרחיב בנושא זה יתר על המידה, אולם נציין כי תהליך קידום אורגני בשנים האחרונות, על פי פרסומים שונים, עושה יותר ויותר שימוש בסיגנלים חברתיים על מנת לאמוד את הסמכות, הרלוונטיות, המומחיות והמקצועיות של בית עסק.

אולם, האתגר האמיתי של מנוע החיפוש הוא להחליט באיזה סדר להציג את תוצאות החיפוש שכבר קיימות באינדקס לגולשים השונים. כיצד יודע, אם כן, מנוע החיפוש איזו מתוצאות החיפוש היא רלוונטית לשאילתא שביצע הגולש?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Not known Details About קידום אתרים בגוגל”

Leave a Reply

Gravatar